skip to Main Content

GlasAmersfoort B.V. | producten van glas

Glassoorten

Innovatief & uniek: wij produceren zelf

Wij houden van direct contact met de klant. Waarom? Omdat we dan zeker weten dat we maken wat u in gedachten heeft. Daarom werken we ook niet met tussenleveranciers. Als u glas bij ons bestelt, maken wij het ook voor u. Dat klinkt heel logisch, maar bij de meeste bedrijven gaat het anders. Wij begeleiden u vanaf het eerste contact totdat het glas is besteld. Heeft u tussentijds toch een ander idee? Vaak is het mogelijk om het ontwerp nog aan te passen.

Glassoorten van GlasAmersfoort B.V.

isolatieglas

Veel meer dan isolatie

ISOLATIEGLAS

Wordt het enkel, dubbel of driedubbel isolatieglas? En als u daar uit bent, is er nog veel meer te kiezen. Want met isolatieglas kunt u alle kanten op. Wilt u een zonwerende uitvoering? Of isolatieglas met een print?

Natuurlijk kunnen we ook isolatieglas buigen. Wat u ook bedenkt: wij kunnen het voor u realiseren. Isolatieglas heeft geen geheimen voor ons. En voor u straks ook niet meer, want we vertellen u er graag alles over.

 

veiligheidsglas

Glas waar niets doorheen komt

VEILIGHEIDSGLAS

Wist u dat er glas bestaat dat zelfs bestand is tegen oorlogswapens? Het gaat nog een paar stappen verder dan kogelwerend glas. Ook dat leveren wij natuurlijk.

En veiligheidsglas voor minder spectaculaire toepassingen maken we ook graag. Zoals glas dat niet breekt als er tegenaan wordt gestoten, of als er een kind achter een bal aan rent en een deur over het hoofd ziet.

Je voorkomt met veiligheidsglas niet alleen ongelukken. Je houdt er ook mensen mee buiten. Inbrekers bijvoorbeeld.

gebogen glas

buig voor onze glasmakers

GEBOGEN GLAS

Ons gebogen glas verdient een buiging. Glas buigen vraagt om vakmanschap. Bij Glas Amersfoort leveren wij het mooiste gebogen glas. Uw woning, museum, instelling of bedrijfspand krijgt een luxe uitstraling.

Gebogen glas is een slimme manier om op te vallen in het straatbeeld. Het geeft uw gevel een nostalgische uitstraling. Hedendaags comfort is daar perfect mee te combineren. Met speciale coatings kunnen we uw gebogen glas zonwerend en isolerend maken.

 

brandwerend glas

Veiligheid

BRANDWEREND GLAS

Weet u niet precies waar u op moet letten bij de aanschaf van brandwerend glas? Wij zijn op de hoogte van de laatste eisen. Wij kunnen u adviseren over optimale brandwerende beglazing voor uw pand.

 

monumenten glas

Vroeger combineren met nu…

MONUMENTENGLAS

Het glas van de toekomst vermomd als monumentenglas? WIj kennen het geheim. Bij Glas Amersfoort zijn we veelgevraagd experts op het gebied van monumentenglas.

We weten precies hoe we dat mooie glas met die bijzondere structuur zo kunnen maken dat u wel de voordelen ervaart, maar niet de nadelen. Wel die prachtige uitstraling, niet de tocht en de kwetsbaarheid.

 

medische beglazing

veiligheid voor u en glas

Medische beglazing

We leveren ook anti-straling glas. Perfect toepasbaar bij gezondheidscentra, ziekenhuizen en laboratoria. 

 

INTERIEURGLAS

kwaliteit met klasse

Interieurglas

Ook voor glas binnenshuis bent u bij Glas Amersfoort aan het goede adres. Of u nu op zoek bent naar een toplaag voor uw tuintafel of een douchewand, een scheidingswand op kantoor of een complete glazen trap.

Wij zorgen voor perfect glas voor uw interieur. En dat niet alleen: we zorgen er ook voor dat het op de juiste manier wordt bevestigd.

 

trappen & vloeren

bergopwaartse kwaliteit

Trappen & vloeren

Heeft u er weleens aan gedacht om uw trap of vloer van glas te maken? Een mooie glazen trap of tegels van glas doen wonderen voor uw interieur. Laat u verrassen en vraag ons naar voorbeelden van de trappen en vloeren die we hebben gemaakt.

 

scheidingswanden

transparant en open in communicatie

SCHEIDINGSWANDEN

Bent u op zoek naar een stijlvolle manier om uw ruimte af te bakenen? Denkt u dan eens aan een glazen scheidingswand. Deze wanden laten het licht binnen maar houden het geluid buiten. Niet alleen ideaal voor op kantoor, maar ook voor thuis.

 

etalageruiten

een open houding naar publiek

ETALAGERUITEN

Uw etalageruit is uw visitekaartje. Mooi glas is ons visitekaartje. Natuurlijk kan uw etalageruit voorzien worden van een anti-reflecterende coating, enkelzijdig en dubbelzijdig. Uw waar moet goed zichtbaar zijn. Andersom ziet u ook graag wie er naar binnen kijkt.

Onze etalageruiten zijn helder van binnen en buiten. Ze worden niet alleen door winkels gebruikt, maar zijn ook geschikt voor aquaria, musea, vitrines, stadions en dierentuinen.

 

deuren

openstaan voor wat er komen gaat

DEUREN

Kiest u ook voor een prachtige deur van gehard glas? Laat u door ons adviseren. Een deur van gehard glas is niet alleen veilig, maar ook nog eens heel mooi.

 

balustrades

leun maar op ons

BALUSTRADES

Niet alleen kantoren maken indruk met glazen balustrades. Ook in steeds meer woonbladen zijn glazen balustrades te bewonderen. Logisch, want een glazen balustrade is speels, licht en chique. Ook bijvoorbeeld musea maken er graag gebruik van.

Glazen balustrades zijn onze specialiteit.

 

GLAS OP MAAT NODIG?

Onze klantenservice staat u graag te woord: +31(0)33 – 285 73 57