skip to Main Content

GlasAmersfoort B.V. | glas op niveau

Transport & Plaatsing

Op elk gewenst niveau met onze vaste partners

Onze dienstverlening houdt niet op bij uw bestelling. We ontwerpen, maken, transporteren en plaatsen uw glas. U heeft dus tijdens het hele proces maar met één partij te maken. Dat is wel zo prettig. Zo hoeft u niet steeds opnieuw uit te leggen wat er met uw glas moet gebeuren. Voor het vervoeren en zetten van het glas werken we samen met Hijsen in het Nauw.

Uniek in onze diensten: glas hijsen

We bieden een speciale service: het hijsen van glas. Voor die service werken we samen met Hijsen in het Nauw. Met dit bedrijf hebben we al heel wat mooie projecten mogen voltooien. Zij hijsen glas op grote hoogte en naar moeilijk bereikbare plekken. Dat doen ze met een slimme glaslift en met minihijskranen.
U zult versteld staan hoe snel uw glas gemonteerd is.

Glaszetten

Natuurlijk zetten we het glas ook voor u. Dat doen we met gecertificeerde vrachtwagens en minihijskranen. We krijgen alles op de juiste plek met speciale accuzuigers en vacuumheffers. Extreem lange of brede ruiten? Geen probleem.

Glas vervoeren

Glas vervoeren is een vak apart. Daarom laten we ook dat over aan Hijsen in het Nauw. Zij zijn gespecialiseerd in het vervoer van glas. Dat kan zowel horizontaal als verticaal, in elk formaat en op elke gewenste locatie.

Glas vervangen

Ook glas vervangen vraagt om veel ervaring. De vakmensen van Hijsen in het Nauw doen niet anders. Zij zijn dan ook de aangewezen partij om uw glas te vervangen.

GLAS OP MAAT NODIG?

Onze klantenservice staat u graag te woord: +31(0)33 – 285 73 57